Algarve, Destinasjoner, Europa, Europa cat, Portugal

De billigste stedene å bo i Alvor – Her bor du hvis du reiser med barn

Alvor – Her bor du hvis du reiser med barn – Portugal er et fantastisk land å feriere i, særlig hvis du reiser med små barn.

Algarve – velg område:

De beste hotellene i Alvor

Beste billighotellene i Alvor

Ria Hostel Alvor

Ria Hostel Alvor
Ria Hostel Alvor

Vis på kart

Dette er et familievennlig vandrerhjem i Alvor. Det 2-stjerners Ria Hostel Alvor har sin beliggenhet nær stranden. Quinta Pedagogica de Portimao ligger innen 10 minutters kjøretur unna. Vagabondo og Casa Do Rio Restaurante tilbyr et bredt utvalg av restauranter innen 5 minutters spasertur. Lokalet ligger i strandområdet i Alvor, i nærheten av Escape One Algarve. Gjesterommene har tilgang til et delt kjøkken med mikrobølgeovn, vannkoker, brødrister og kjøkkenutstyr. Gjestene får skap, madrasser med overmadrass og fjærputer i rommene. Badene har dusjkabinett og kombinert dusj / badekar. Det flislagte badet er utstyrt med gratis badeprodukter og håndklær. Portimao flyplass ligger innen 5 km unna. Gjestene vil dra nytte av flyplasstransport, rengjøring og stryking sammen med bagasjeoppbevaring, et utpekt røykested og et safe. Innkvarteringen har en badeland, en solterrasse og en golfbane for å sikre et behagelig opphold i Alvor.

Vis hostel

2 Beste Budsjetthoteller i Alvor

Apartamentos Santa Teresinha

Apartamentos Santa Teresinha
Apartamentos Santa Teresinha

Vis på kart

Beliggende i Portimao, er dette leilighetshotellet kun en 15 minutters kjøretur unna Rocha-stranden og Slide & Splash vannpark. Dette leilighetshotellet ligger 10,8 mi (17,3 km) unna Meia Praia strand og 12,2 mi (19,7 km) unna Dona Ana-stranden (Praia de Dona Ana). Den bortgjemte Santa Teresinha tilbyr moderne leiligheter med selvhusholdningsfasiliteter, bare 2,5 km fra sandstranden i Alvor. Hotellet ligger i en inngjerdet hage, og har 2 utendørsbassenger. Hver av leilighetene er fullt møblert og utstyrt med kjøkkenkrok med oppvaskmaskin og kjøleskap. Hver enhet har sittegruppe med sovesofa og balkong med utsikt over hagen. Gjestene kan slappe av på solsenger i den omfattende og rolige hagen. For barn er det et eget svømmebasseng og en lekeplass. En hagegrill lar gjestene tilberede sitt eget grillmåltid. Snacks og drikke serveres i Santa Teresinhas innendørs bassengbar, hvor gjestene også kan få tilgang til hotellets gratis Wi-Fi-forbindelse. Apartamentos Santa Teresinha ligger en 5-minutters kjøretur fra sentrum av Alvor, med sin livlige elvefront. Portimão sentrum ligger bare 5 km unna, og avgiftsfri parkering er tilgjengelig.

Vis leilighet

Hotel Alcaide

Hotel Alcaide
Hotel Alcaide

Vis på kart

Hotel Alcaide er et 2-stjerners innkvartering som består av 18 moderne rom rett utenfor Alemao-stranden. Dette stedet har døgnåpen resepsjon, transport og renseri, og har også et utendørs bassengområde og en delt salong. Stranden Três Castelos og Continente Centro Comercial ligger henholdsvis 15 minutter og 20 minutters gange unna. Det ligger 3 km fra sentrum av Portimao. Hotellet ligger i nærheten av Portimao ArenaParque de Feiras e Exposições i Portimao. Hvert rom har klimaanlegg, balkong og sittegruppe. Noen av disse rommene har utsikt mot hagen. Alle rommene har badekar, dusj og hårføner. Det serverer en kontinental frokost hver dag på stedet. Eiendommen inviterer gjestene til å ta en drink i en snackbar. Nortenho Restaurante Tapas & Sabores tilbyr et utvalg av retter omtrent 50 meter fra arenaen. Portimao jernbanestasjon kan raskt nås. Hotellet har en badstue i nærheten av et svømmebasseng.

Vis hotell

2 Beste Mellomklassehoteller i Alvor

Luna Alvor Bay

Luna Alvor Bay
Luna Alvor Bay

Vis på kart

Føl deg som hjemme i et av de 149 aircondition-avkjølte gjesterommene som inneholder tekjøkken med kjøleskap og mikrobølgeovn. Rommene har private møblerte balkonger. Fasiliteter på hotellet inkluderer renseri, døgnåpen resepsjon og flerspråklig personale. En buss til og fra flyplassen tilbys mot et tillegg (tilgjengelig hele døgnet), og gratis selvparkering er tilgjengelig på stedet. Nyt rekreasjonsfasiliteter som et utendørs basseng eller nyt utsikten fra en hage. Denne leiligheten har også gratis trådløs Internett-tilgang, TV på fellesområde og tur- / billettassistanse. Rekreasjonsfasiliteter på leiligheten inkluderer et utendørs basseng. De rekreasjonsaktivitetene som er oppført nedenfor, er tilgjengelige enten på stedet eller i nærheten; avgifter kan påløpe. Slapp av med din favorittdrink i en bar / lounge eller bassengbar. Frokostbuffé er tilgjengelig hver dag fra kl. 08.00 til 10.00 mot et gebyr.

Vis hotell

Pestana Delfim Beach & Golf Hotel

Pestana Delfim Beach & Golf Hotel

Vis på kart

Pestana Delfim er et hotell i Alvor, i Algarve. Rett ved en av Algarves beste strender, med hvit sand og rolig, klart vann. Det ligger 5 minutters gange fra Praia Três Irmãos og 10 minutters gange fra sentrum av landsbyen Alvor. Dette 4-stjerners hotellet tilbyr alle bekvemmeligheter for en virkelig avslappende ferie. Nye funksjoner inkluderer en ny Sunset-bar, en original Kids Club og en LCD-TV på hvert soverom. Med et stort svømmebasseng, deilige måltider, nær golf- og tennisbaner, gratis parkering og gratis transport til byen, trenger du ikke å bekymre deg for noe. For å besøke nabobyen Portimão, bruk gratis skytteltjeneste (sjekketider på hotellet).

Vis hotell

2 Beste Familievennlige hoteller i Alvor

AlvorMar – Apartamentos Turisticos

Alvormar Apartamentos Turístico
Alvormar Apartamentos Turístico

Vis på kart

Alvormar leilighetene ligger i den rustikke byen Alvor, og bare 300 meter fra Alvorfloden og Alvorstranden med sine hyggelige promenader. Anlegget har et utendørsbasseng og en fin hage. Alvormar har vært tilbydd mange reiselivsbedrifter gjennom årene, og har dermed mange faste kunder som blir tatt godt vare på av hotelleier med familie. Leilighetene har aircondition, en balkong og en kjøkkenkrok med mikrobølgeovn. Det private badet er utstyrt med badekar, og verdisaker kan lagres i en safe. I byen Alvor, er det en rekke lokale butikker og restauranter som ligger i nærhet av Alvormar. Til byen Portimao vil det ta deg litt over 10 minutter med bil, og til den fantastiske Alvor Praia (strand) er det bare 750 m. Gjestene kan slappe av på solsenger i Alvormars hage eller kjøle seg ned i hotellets basseng. Hotellet tilbyr også avslappende massasje og et spillrom med biljard og pilkasting. Alvormars snackbar tilbyr snacks og drikke hele dagen. Trådløst internett er tilgjengelig uten kostnader på alle hotellets fellesområder.

Vis hotell

Pestana Dom João II Hotel Beach & Golf Resort

Pestana Dom João II Hotel Beach & Golf Resort
Pestana Dom João II Hotel Beach & Golf Resort

Vis på kart

Pestana D. João II er et er et 4-stjerners hotell med utsikt over stranden, Alvor, med rolig, krystallklart vann. Det er bare 10 minutter til fots fra sentrum, veldig nært Alvorelven. Ta et dykk i et av de 2 utendørs saltvannsbassengene omgitt av frodige og fredelige hager, eller slapp av på Spa med et innendørs svømmebasseng, tyrkisk bad og badstue hvor du kan planlegge en Magic Spa-massasje. Her er det en restaurant og 3 barer (hvorav to bare er åpne om sommeren). Hvis du har barn, er Pestana Kids Club det perfekte stedet. Alle rommene har balkong med utsikt over havet. Alle rommene har minimalistisk innredning i strandinspirerte toner med en sjeselong som blir til en ekstra seng. Hotellet har også tilkoblingsrom, ideelt for flere familier.

Vis hotell

2 Beste Rimelige luksushoteller i Alvor

Pestana Alvor Praia – Premium Beach & Golf Resort

Pestana Alvor Praia Beach & Golf Hotel
Pestana Alvor Praia Beach & Golf Hotel

Vis på kart

Pestana Alvor Praia er et 5-stjerners hotell i Alvor, Algarve. Ligger på Praia dos Três Irmãos, en av Algarves beste strender, komplett med hvit sand og rolige, krystallklare vann. Det er omgitt av vidstrakte hager, et utendørs svømmebasseng og en heis for direkte tilgang til stranden. Hvis du ønsker å slappe av, kan du besøke innendørsbassenget. I spaet kan du planlegge en Magic Spa-massasje eller skjønnhetsbehandling, det tyrkiske badet eller treningsstudioet med det nyeste utstyret. Hvis du ønsker å nyte måltidene med familien eller ta en cocktail, tilbyr Pestana Alvor Praia 2 restauranter og 2 barer. Du kan benytte deg av en av tennisbanene eller golfbanene bare 15 km unna. De små kan glede seg over minigolf, lekeplassen og Kids Club (tilgjengelig fra juni til september). Alle rommene har Wi-Fi og klimaanlegg.
Rommene på Pestana Alvor Praia har en klassisk innredning. Fra rommene får di utsikt over hele Alvor-stranden, alle rom er utstyrt med balkong, de fleste med havutsikt, bortsett fra de med utsikt over hagen.

Vis hotell

Pestana Blue Alvor All Inclusive Beach & Golf Resort

Pestana Blue Alvor All Inclusive Beach & Golf Resort
Pestana Blue Alvor All Inclusive Beach & Golf Resort

Vis på kart

Pestana Blue Alvor er det første all-inclusive 5-stjerners hotellet bygget fra bunnen av for familier i Algarve, Portugal. Gjestene her har tilgang til alle bekvemmeligheter på et luksuriøst feriested, inkludert deilige måltider, kald drikke, svømmebassenger, spa-behandlinger (betales), moro på barneklubben, utfordringer på lekeplassen og tilgang til de fantastiske strendene i Alvor. Siden det er alt inkludert, trenger du ikke bekymre deg for noe. Bare pust inn den friske luften på feriestedet. På feriestedet kan du spise på en av de 3 restaurantene. Feriestedet er enormt med sine 120 000 kvadratmeter (størrelsen på 12 fotballbaner), nærhet til sjøen og de romslige grønne områdene gir gjestene en ferie som virkelig setter dem i kontakt med naturen. Det er kun elektriske kjøretøy som kan sirkulere inne på feriestedet. Ta en pause fra bilen din og la den stå på parkeringsplassen. Hotellet passer for familier med barn.

Alvor er et fiskevær som ligger ved bredden av elven Rio Alvor

Alvor er et fiskevær som ligger ved bredden av elven Rio Alvor i den sørlige regionen Portugal. Mens du vil elske de vakre omgivelsene, med asfalterte stier og palmer som ligger langs elvebredden, blir de små begeistret av en rekke aktiviteter som de kan gjøre under Portugals varme solskinn.

Elvebredden er et yrende område fullt av liv for å underholde barna. Etter at de er ferdige med å beundre fiskeren når de legger til båtene sine, er det mange strender å spille på og mange viker å utforske.

Selv om sommeren vil du lett finne et fint sted hvor du kan legge deg ned og slappe av på den myke sanden.

Ingenting samler en familie som en god gammeldags bøtte og spade. Alvor Beach and the Three Brothers Beach har nydelig gylden sand – perfekt for å bygge sandslott. Du kan sykle nedover stien, bade i lagunen dannet av Alvorelven og til og med prøve ut noen av vannsportaktivitetene som tilbys.

Et bra tips for barnefamilier er å sjekke ut AlvorMar Apartamentos Turisticos. Her bodde vi med 3 barn for noen år siden.

En perfekt dag som kan fylles med en is på en av de mange kafeene og barene.

Det er det perfekte familievennlige feriemålet.

Det nærliggende naturreservatet Ria de Alvor beskytter myrområder og dyreliv, mens Praia do Alvor er en av de største strendene i Algarve. Alvor har en tendens til å tiltrekke seg et eldre publikum, men hvis du ønsker en rolig innkvartering, kan du bo i Alvor og gjøre en dagstur til Portimao eller Praia da Rocha i nærheten for flere underholdningsalternativer.

Alvor - Her bor du hvis du reiser med familien

Tips oss

Har du noen tips til vår guide: “Alvor – Her bor du hvis du reiser med barn”, så hadde vi satt pris på om du kontaktet oss i skjemaet nedenfor.

Her er de beste hotellområdene i Algarve

Populære aktiviteter i Alvor

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.