Algarve, Destinasjoner, Europa, Europa cat, Portugal

Portimao, Algarve – Her bor du hvis du er glad i å shoppe

Portimao – Her bor du hvis du er glad i å shoppe – Ved munningen av elven Arade, er Portimao den største byen i den vestlige delen av Algarve, og var en gang et stort knutepunkt for frakt og fiske. Som en større by er dette et godt alternativ hvis du besøker Algarve uten bil.

I Portimao kan du kan bruke offentlig transport for å komme til og fra Portimao, i tillegg er det enkelt å komme deg rundt i byen.

Algarve – velg område:

De beste hotellene i Portimao

2 Beste billighotellene i Portimao

Alameda Hostel

Alameda Hostel Portimao
Alameda Hostel Portimao

Alameda har sovesaler og soverom for mer privatliv. Gjestene har tilgang til fire delte bad med badekar. Gjester er velkomne til å tilberede sine egne måltider på de to fullt utstyrte kjøkkenene som er tilgjengelige. Mange gode portugisiske restauranter i området. Alameda ligger i sentrum av Portimão, i en gågate hvor du kan finne all slags shopping. Du kan også ha det moro i de mange barene i gamlebyen. Portimão har et utmerket offentlig transportnettverk, som hvert 20. minutt går forbi eiendommen, og som tar deg til de vakre strendene.

My Guest House

My Guest House - Hostel Portimao
My Guest House – Hostel Portimao

Gjestene på Portimao vil få et fint opphold på My Guest House-leiligheten. Denne leiligheten ligger 7 km fra Slide & Splash. Squash ligger omtrent 10 minutters gange unna, og tilbyr ulike spisesteder. Innkvarteringen består av 6 rom komplett med individuell klimakontroll, flatskjerm-TV med LCD-TV, betal-TV, safe for bærbar PC og et spiskammer. Badet har dusj. Det er et felles kjøkken med lite kjøleskap og oppvaskmaskin. 20 minutters gange til Portimao jernbanestasjon. Gjestene kan slappe av ved et utendørsbasseng.

De Beste Budsjetthoteller i Portimao

Villa Rio Guest House Suites

Villa Rio Guest House Suites
Villa Rio Guest House Suites

Villa Rio Guest House Suites har en ideell beliggenhet i Portimao sentrum av Portimão, 2 km fra Praia da Angrinha, 2,1 km fra Rocha-stranden og 2,4 km fra Três Castelos-stranden. Denne eiendommen kan skilte med en solterrasse, i kort avstand fra Museu de Portimão, Aqua Portimao kjøpesenter og Stadium of Portimao. Gjestgiveriet har et utendørsbasseng og en minibank og gratis WiFi. Alle rommene er utstyrt med sittegruppe, flatskjerm-TV med kabelkanaler og eget bad med hårføner og dusj. Enhetene på Villa Rio Guest House Suites har klimaanlegg og skrivebord. Gjestene på overnattingsstedet kan nyte en frokostbuffé. Populære severdigheter i nærheten av Villa Rio Guest House Suites inkluderer TEMPO – Teatro Municipal de Portimão, Portimao Jesuit College og Igreja de Nossa Senhora da Conceição. Den nærmeste flyplassen er Faro lufthavn, 68 km fra pensjonatet.

2 Beste Mellomklassehoteller i Portimao

Jupiter Marina Hotel – Couples & SPA

Jupiter Marina Hotel - Couples & SPA
Jupiter Marina Hotel – Couples & SPA

Couples and SPA med totalt 150 rom og suiter. Jupiter Marina Hotel har en førsteklasses beliggenhet, bare 100 meter fra elven ved portimão og omtrent 1 km fra stranden Marina og Praia da Rocha. Portimão museum og sentrum ligger bare en spasertur unna. Gratis transport til stranden, idyllisk utsikt over elven Arade ved Rooftop Swimming Pool & Bar. Test ut de lokale smakene på Facho Restaurant og treningsstudiofasilitetene. Jupiter Marina Hotel er anbefalt for gjester over 16 år og er det perfekte valget for en fredelig ferie.

Hotel Apartamentos Mirachoro II

Hotel Apartamento Mirachoro II
Hotel Apartamento Mirachoro II

Velkommen til Apartamentos Mirachoro II, et leilighetskompleks i Portimão som er spesielt designet for par og familier på ferie i Sør-Portugal. Komplekset er ideelt for deg som er glad i vannsport, da det ligger i nærheten av Praia da Rocha, hvor gjestene kan trene paragliding, kitesurfing, dykking …

Mirachoro Hotel Apartamentos II & III er et leilighetshotell. Det er en fem-minutters kjøretur fra Praia da Rocha og Portimaos sentrum, det gjør fort at prisene blir litt hyggeligere her. Hotellet tilbyr gratis buss til stranden og byen. De 115 romslige leilighetene har tekjøkken, og noen har balkong eller terrasse. Wi-Fi er tilgjengelig i fellesområdene, men tilbys ikke i leilighetene. Et lite basseng, barnebasseng og bar som serverer frokost (mot avgift).

2 Beste Familievennlige hoteller i Portimao

Apartamentos Clube Vilarosa

Apartamentos Clube Vilarosa
Apartamentos Clube Vilarosa

Clube VilaRosa, 3-stjerners me 80 leiligheter ligger bare noen få minutter fra den vakre Praia da Rocha, i hjertet av Algarve, og har komfortable leiligheter, innredet i et område på 5000 m² hage. Hotellet tilbyr alle fasiliteter, slik at du kan nyte noen dager med hvile uten å måtte bekymre deg for noe.Her kan du nyte tre svømmebassenger, tennisbaner, paddle tennis, parkering, lekeplass, restaurant og barer.

NDS Prestige Guesthouse and Suites

NDS Prestige Guesthouse and Suites - Urban Chic Concept
NDS Prestige Guesthouse and Suites – Urban Chic Concept

NDS Prestige Guesthouse and Suites – Urban Chic Concept ligger i Portimao og innen kort spasertur fra landemerker i nærheten, inkludert Estadio Municipal de Portimao. Det tilbyr også sykkelutleie, en bilutleie-desk og flyplasstransport. Gjestgiveriets gjester har en rekke fasiliteter, som en terrasse og en limousintjeneste. Det er 6 rom på NDS Prestige Guesthouse and Suites. Gjestgiveriet ligger i nærheten av Portimao jernbanestasjon, noe som gjør det enkelt for gjestene å oppdage Portimao og områdene rundt. Praia Grande ligger en kort kjøretur unna.

2 Beste Rimelige luksushoteller i Portimao

Bela Vista Hotel & Spa

Bela Vista Hotel & SPA - Relais & Châteaux
Bela Vista Hotel & SPA – Relais & Châteaux

Bela Vista ligger i en staselig historisk bygning, og tilbyr boutiquestil på klippene i Praia da Rocha. Gjestene vil kunne nyte direkte tilgang til strandområdet til denne eiendommen, det første hotellet i Algarve-regionen. Bela Vista består av 3 separate hus, hver med en unik design. Alle rommene er innredet med et marint tema, og de fleste har utsikt over Atlanterhavet fra private balkonger. Fasiliteter inkluderer gratis wi-fi og flatskjerm-TV med kabel-TV. Al fresco servering er mulig på terrassen til restauranten, med solnedgangen på kveldstid. Menyen er basert på Algarvean og portugisisk mat, supplert med et variert vinkart. Den nye Marina of Portimão ligger 800 meter unna, og sykler kan leies for å utforske området rundt. Faro internasjonale lufthavn kan nås på 1 time fra Bela Vista Hotel & Spa. Alto golfbane ligger 2,5 km unna.

Pestana Alvor Praia – Premium Beach & Golf Resort

Pestana Alvor Praia Beach & Golf Hotel
Pestana Alvor Praia Beach & Golf Hotel

Pestana Alvor Praia er et 5-stjerners hotell i Alvor, Algarve. Ligger på Praia dos Três Irmãos, en av Algarves beste strender, komplett med hvit sand og rolige, krystallklare vann. Det er omgitt av vidstrakte hager, et utendørs svømmebasseng og en heis for direkte tilgang til stranden. Hvis du ønsker å slappe av, kan du besøke innendørsbassenget med mye naturlig lys, Spaet hvor du kan planlegge en Magic Spa-massasje eller skjønnhetsbehandling, det tyrkiske badet eller treningsstudioet med det nyeste utstyret. Hvis du ønsker å nyte måltidene med familien eller ta en cocktail, tilbyr Pestana Alvor Praia 2 restauranter og 2 barer. Du kan til og med benytte deg av en av tennisbanene eller golfbanene bare 15 km unna. De små kan glede seg over minigolf, lekeplassen og Kids Club (tilgjengelig fra juni til september). Alle rommene har Wi-Fi og klimaanlegg.

Her er de beste stedene å bo i Algarve, Portugal.

Nedenfor finner du også gode hoteller i Portimao sentrum

Portimao har ikke en strand, men du kan enkelt finne et boutiquehotell med et utendørsbasseng, eller bare ta en dagstur til nærliggende badeby Praia da Rocha, bare to kilometer fra Portimao sentrum.

Ved klippene på Praia da Rocha ligger den storslagen historisk bygningen og hotellet, Bela Vista Hotel & Spa. Dette er et fantastisk fint hotell. Bestill før det blir utsolgt. Her er det en privat strand, og du kan spise utendørs på terrassen og nyte den vakre solnedgangen om kvelden.

Den sentrale beliggenheten til Portimao gjør det enkelt å sjekke ut Lagos og Albufeira, begge kun 30 minutter med bil.

Portimao - Her bor du hvis du er glad i å shoppe.

Tips oss

Har du noen tips til vår guide: “Portimao – Her bor du hvis du er glad i å shoppe, så hadde vi satt pris på om du kontaktet oss i skjemaet nedenfor.

Her er de beste hotellområdene i Algarve

Populære aktiviteter i Portimao

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.