Algarve, Destinasjoner, Europa, Europa cat, Portugal

Lagos – Dette er et bra sted for deg som besøker Algarve for første gang (2023)

Lagos er en by som ligger i Algarve-regionen i Portugal, ved Atlanterhavet. Den er kjent for sine vakre strender, historiske landemerker og livlige natteliv. Byen omgis av vakre klipper og har en lang historie som går tilbake til romertiden.

Den er et populært reisemål for turister som kommer for å nyte det varme klimaet og de mange kulturelle og fritidsaktivitetene som tilbys. Noen av de mest populære attraksjonene i Lagos inkluderer Praia da Rocha-stranden, Lagos Marina og Meia Praia-stranden. Byen har også flere museer, kirker og andre historiske landemerker, som St. Anthonys Church og Lagos City Museum. Alt i alt er Lagos en livlig og livlig by med noe for alle å nyte.

Algarve – Velg område:

2 Beste Mellomklassehoteller i Lagos

Vila Gale Lagos
Vila Gale Lagos

Vila Gale Lagos

Vis på kart

Dette hotellet i Lagos tilbyr internett på alle områder, og tilbyr romslige og komfortable rom med forskjellige typer, fra familierom, til rom med utsikt og suiter.

Det som også gjør det berømt, er det gigantiske utendørsbassenget, med 1200 m2. Hotellet Vila Galé Lagos har også et Satsanga-spa med et innendørsbasseng, tre restauranter med mat fra regionen, et utstyrt konferansesenter med en kapasitet på 550 personer, en barneklubb, tennisbaner, multisport og putting green.

Nærheten til stranden er ideell for vannsport og dykking. Golfelskere kan spille på den prestisjetunge Palmares-banen, designet av Robert Trent Jones Jr. Sørg for å besøke det historiske sentrum av Lagos med sine typiske smug, barer og restauranter, marinaen og Praia da D. Ana eller Praia do Camilo i nærheten av dette hotellet i Lagos.

Dom Pedro Lagos
Dom Pedro Lagos

Dom Pedro Lagos

Vis på kart

Rett overfor den avslappede Meia Praia-stranden ligger dette hotellet. En flott base for å utforske alt det feriestedet Lagos har å tilby.

Det velkjente feriestedet Lagos er 2 km unna. Byen med et stort utvalg av barer og restauranter. Full av historiske monumenter og arkitektur, inkludert det berømte Lagos-fortet Ponta da Bandeira, er det mye å se her i Lagos.

Tilbake på hotellet finner du komfortable og romslige studioer og leiligheter med velutstyrte kjøkkenkroker som lar deg gjøre ferien til din egen.

2 Beste Familievennlige hoteller i Lagos

Boutique Hotel Marina S. Roque
Boutique Hotel Marina S. Roque

Hotel Marina São Roque

Vis på kart

Marina Sao Roque Hotel ligger 1000 meter fra Meia Praia, og tilbyr også utendørsbassenget. Lokalet består av 30 rom. Hotellet har en ideell beliggenhet i distriktet Meia Praia, bare noen få skritt fra Marina de Lagos.

St. Anthony Church (Église de Saint Antoine) ligger omtrent 20 minutters gange unna. Sandstranden ligger 15 minutters gange unna. Hotellet ligger like ved Lagos slott. Dette stedet har unike rom med individuell klimakontroll, safe på rommet og skrivebord. Enkelte enheter har utsikt over hagen.

Gjestene kan benytte seg av et badekar, dusj og sminkespeil. En frokostbuffé serveres hver morgen. Restauranten serverer kulinariske retter basert på lokal mat. Cocktailbaren tilbyr et stort utvalg av forfriskende drinker. Glatt Restaurante, Madness Bar og Restaurante bar paris ligger en 5-minutters spasertur unna.

Innkvarteringen ligger en 5-minutters spasertur fra Lagos jernbanestasjon. Hotellet har et utendørs sesongbasseng, en sommerterrasse og en delt salong for gjestenes glede . Alternativt kan du slappe av med windsurfing, dykking og båtliv på stedet eller i området rundt.

Villa Doris Suites
Villa Doris Suites

Villa Doris Suites

Vis på kart

Det 4-stjerners Villadoris ligger i nærheten av XIII. Hotellet ligger 2,5 km fra Meia Praia-stranden, mens Luz Beach Surf Spot ligger 5 km unna.

Stranden ligger 200 meter unna. Musu Municipal Dr Jose Formosinho ligger innen gangavstand fra dette designerhotellet.

Hvert røykfrie rom har en flatskjerm-TV med LCD-TV, safe, og en spiseplass. Det har utsikt over hagen. Fin innslag inkluderer et hydromassasjebad, dusj og hårføner. En amerikansk frokost serveres hver morgen.

Restauranten Restaurante do Village serverer en rekke lokale retter. Du kan nå Lagos jernbanestasjon på 25 minutters gange. Hotellet kan skilte med et innendørsbasseng samt en badeland, et soldekk og et utendørsbasseng. Du kan delta i brettseiling, tubing og snorkling.

2 Beste Rimelige luksushoteller i Lagos

Lagos Avenida Hotel
Lagos Avenida Hotel

Lagos Avenida Hotel

Vis på kart

Lagos Avenida Hotel (bare voksne) tilbyr 46 rom med fantastisk utsikt over havet. Lokalet har original fasade. Fasilitetene inkluderer et oppvarmet basseng, og boenhetene har gratis skyttelbuss, vaskeritjenester og renseri på stedet.

Dette hotellet ligger 1050 meter fra Bolodoce & Cafe og 850 meter fra Meia Praia Beach Lagos. Lagos sentrum ligger 1 km fra overnattingsstedet.

Hvert rom er utstyrt med flatskjerm-TV, kabelkanaler og et spiskammer. Alle rommene har badekar, dusj og hårføner. Innkvarteringen har Avenida Restaurante, en panoramisk restaurant.

Gjestene kan nyte et måltid i McCabe Bar og O Artista Restaurant and Bar, som ligger omtrent 5 minutters gange fra Lagos Avenida Hotel (bare voksne).

Lagos Avenida Hotel (bare voksne) ligger 850 meter fra Lagos jernbanestasjon. En badeland, et soldekk og et utendørs bassengområde er tilgjengelig på stedet. Du kan delta i brettseiling, dykking og fotturer.

Cascade Wellness Resort
Cascade Wellness Resort

Cascade Wellness Resort

Vis på kart

På Cascade Wellness Resort, kan du glede deg over en virkelig unik og fantastisk beliggenhet på klippen i Ponta da Piedade. Her finner du de perfekte omgivelsene for en aktiv velværeferie mens du nyter et av de mest luksuriøse 5-stjerners hotellene i Algarve.

Cascade Wellness Resort ligger i den historiske byen Lagos, der ekspedisjoner av portugisiske navigatører seilte for å oppdage fire kontinenter. Hvert kontinent er unikt representert i innredningen til rommene og suitene på hotellet.

Nyt en fantastisk utsikt over Algarve-kysten og Atlanterhavet mens du utforsker området rundt hotellet. Bli med på et treningsprogram skreddersydd til dine behov, slapp av i spaet etterpå og nyt de deiligste tradisjonelle rettene.

Det er mange ting å gjøre og se i Lagos, Portugal. Noen av de mest populære aktivitetene og attraksjonene inkluderer:

  1. Besøk Praia da Rocha-stranden: Dette er en av de mest populære strandene i Lagos, kjent for sine gyldne sandstrender og krystallklare vann. Det er et flott sted å slappe av og nyte solen, og det er også et stort utvalg av vannsporter tilgjengelig, som surfing og stand-up paddling.
  2. Ta en båttur: Lagos omgis av vakre klipper og grotter, og en båttur er et flott sted å utforske området. Du kan velge mellom et bredt utvalg av alternativer, som delfin-watching-turer eller solnedgangscruiser.
  3. Utforsk den historiske sentrum: Lagos har en rik historie som går tilbake til romertiden, og det er flere landemerker og museer å besøke i byens historiske sentrum. Disse inkluderer St. Anthonys Church, Lagos City Museum og Lagos Cultural Center.
  4. Besøk Lagos Marina: Denne marinaen er hjem til et bredt utvalg av restauranter, barer og butikker, og det er et flott sted å tilbringe en kveld ved å spasere langs vannkanten.
  5. Gå til Meia Praia-stranden: Dette er en lang, sandstrand som strekker seg over 4 miles, noe som gjør den til en av de største i Algarve-regionen. Det er et flott sted for en avslappet spasertur eller et picnic, og det er også mange vannsporter tilgjengelig.
  6. Besøk Ponta da Piedade: Dette er et sett med vakre klipper og klippeformasjoner som ligger rett utenfor Lagos. Du kan ta en båttur for å utforske området eller gå langs stiene som tilbyr panoramautsikt over kysten.
  7. Gå på shopping: Lagos har et bredt utvalg av shoppingmuligheter, fra tradisjonelle markeder som selger lokale håndverk og produkter til moderne kjøpesentre og boutiques.
  8. Nyt nattelivet: Lagos har et livlig natteliv, med et bredt utvalg av klubber, barer og restauranter å velge mellom. Det er også live musikkarrangementer og andre kulturelle forestillinger i byen.

I motsetning til mange strandhotellområder i Algarve, har Lagos også en god del historie og kultur å utforske, noe som gjør det til det perfekte reisemålet for en familieferie.

Lagos gamleby har monumenter, museer og en historisk festning. Med mange nattklubber i Lagos, er det også en av de beste byene i Algarve for natteliv.

Lagos - Dette er et bra sted for deg som besøker Algarve for første gang. Her er de beste stedene å bo i Algarve, Portugal

Tips oss

Har du noen tips til vår guide: “Lagos – Dette er et bra sted for deg som besøker Algarve for første gang.#, så hadde vi satt pris på om du kontaktet oss i skjemaet nedenfor.

Her er de beste hotellområdene i Algarve

Populære aktiviteter i Lagos

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.