Algarve, Destinasjoner, Europa, Europa cat, Portugal

Faro – Fint sted å bo for en natt

lazy - Algarve, Destinasjoner, Europa, Europa cat, Portugal - The Smart Store.no - Din Guide til Prissammenligning og Smart Shopping

Oppdatert 19. april 2023

Velkommen til vår hotell- og stedsguide for den sjarmerende byen Faro i Portugal! Med sin rike historie, vakre strender og livlige atmosfære, er Faro det perfekte reisemålet for en uforglemmelig ferieopplevelse. Å bo en natt eller to i denne fascinerende byen gir deg muligheten til å utforske alt den har å by på, samtidig som du nyter den avslappede og innbydende portugisiske livsstilen.

En av de største fordelene med å bo i Faro er nærheten til Faro flyplass. Dette gjør det utrolig praktisk for reisende som ankommer eller forlater Portugal via denne flyplassen, og det er en fin måte å starte eller avslutte ferien på. I tillegg til å være praktisk, tilbyr Faro en rekke attraksjoner, inkludert vakre gamlebyen, imponerende arkitektur, og en rekke kafeer, restauranter og butikker å utforske.

I denne guiden vil vi gi deg en oversikt over de beste hotellene og stedene å besøke i Faro, slik at du kan få mest mulig ut av ditt opphold. Vi vil også inkludere anbefalinger om hvor du kan spise, shoppe og oppleve den lokale kulturen.

Så la oss begynne vår reise gjennom denne nydelige portugisiske byen og oppdage alle dens skjulte skatter!

Her er de beste hotellområdene i Faro

De billigste hotellene i Faro

lazy - Algarve, Destinasjoner, Europa, Europa cat, Portugal - The Smart Store.no - Din Guide til Prissammenligning og Smart Shopping

Vis på kart

Sunlight House er et vennlig bed and breakfast-hotell. Ligger i utkanten av det historiske sentrum av Faro og bare et par minutters gange fra hovedgaten, marinaen, den tradisjonelle handlegaten og byens monumenter, gallerier, restauranter og barer.

De tilbyr plass til 19 gjester, bestående av et tremannsrom med eget bad, 4 doble soverom med tilgang til 3 delte bad, 4 doble soverom og 1 tomannsrom med eget bad. Alle soverommene er holdt til en høy standard. Gjestene har også de resterende områdene til disposisjon, kjøkken, stue og terrasse. Sunlight House er installert i en vakker, renovert, tradisjonell faros bygning dekorert i en moderne stil med spesiell oppmerksomhet på detaljer. Fra terrassen kan gjestene nyte den fantastiske havutsikten mens de sitter, slapper av og spiser en fantastisk frokost. Bare perfekt for romantiske utflukter og små familier som ønsker å møte den vakre byen.

Vis stedet

Budsjetthoteller i Faro

lazy - Algarve, Destinasjoner, Europa, Europa cat, Portugal - The Smart Store.no - Din Guide til Prissammenligning og Smart Shopping

Vis på kart

Gasthaus Happy House ligger i Faro sentrum, og tilbyr en terrasse. Gjestgiveriet består av 6 rom. Flyplasstransport, renseri og rengjøring er også tilgjengelig.

Denne eiendommen ligger 300 meter fra Carmo-kirken Igreja do Carmo, og i nærheten av Capela dos Ossos fra Carmo. Det historiske torget Albufeira ligger en 60-minutters kjøretur unna.

Du kan nyte middagen i paparazzi og maktostas 50 meter unna. Det er flere attraksjoner i området som Lethes Theatre.

Sentralvarme, safe og spiseplass er tilgjengelig på alle rom. Alle rommene er innredet med tregulv. Det er eget bad med hårføner, gratis badeprodukter og badekar. Faro lufthavn kan nås innen 10 minutter med bil. Denne leiligheten har balkong.

Vis siden deres på Facebook

Mellomklassehoteller i Faro

lazy - Algarve, Destinasjoner, Europa, Europa cat, Portugal - The Smart Store.no - Din Guide til Prissammenligning og Smart Shopping

Vis på kart

Faro Boutique Hote ligger i hjertet av Algarves hovedstad, Faro. Faro Boutique Hotel ligger kun 3 minutters gange fra gamlebyen og 450 meter fra Faro marina, og tilbyr takterrasse med utsikt over Ria Formosa (Europas svar på Kariia) og Faro by. Faro Boutique Hotel ligger 1 km fra sentralstasjonen og bussterminalen, og har en døgnåpen resepsjon. Faro strand, som ligger på en barriereøy på Ria Formosa, er 10 km unna. Du kan kjøre til Faro internasjonale lufthavn på 10 minutter.

Vis hotellet

lazy - Algarve, Destinasjoner, Europa, Europa cat, Portugal - The Smart Store.no - Din Guide til Prissammenligning og Smart Shopping

Vis på kart

Best Western Hotel Dom Bernardo har en sentral beliggenhet i Faro, bare ti minutter fra buss- og togstasjoner, og kort avstand fra den internasjonale flyplassen, Faro Airport.

Her får du Wi-Fi på alle områder, faks og kopiering, informasjon om utflukter og reservasjoner, klesvask, 24 timers resepsjon og bar, tospråklig personale og internettjeneste i lobbyen. Rommene er utstyrt med aircondition og er dekorert med enkle tremøbler og flislagt gulv. Alle rommene har plasma-TV, kabel-TV med 69 kanaler, minibar, safe, blendingsgardiner og eget bad. Gratis WiFi, vinduer som kan åpnes, store skap og daglig romservice. Utsikten over byen eller Ria Formosa. Hver morgen serveres en frokostbuffé inkludert hjemmelagde kaker, en rekke brød, syltetøy, yoghurt, frokostblandinger, kjøttpålegg, ost, smør, juice, kaffe og te. Ulike restauranter og barer ligger innen gangavstand. Har også et biljardområde.

Vis hotellet

Familievennlige hoteller i Faro

lazy - Algarve, Destinasjoner, Europa, Europa cat, Portugal - The Smart Store.no - Din Guide til Prissammenligning og Smart Shopping

Vis på kart

Hotel Alnacir ligger nord i Faro, bare 1 km fra naturparken Ria Formosa og 6 km fra Faro lufthavn. Her tilbys avgiftsfri offentlig parkering og rom med satellitt-TV. Hotellet ligger en 10-minutters spasertur fra Forum Algarve kjøpesenter og Faro sentrum, som har historiske monumenter, butikker og restauranter.

Vis hotellet

lazy - Algarve, Destinasjoner, Europa, Europa cat, Portugal - The Smart Store.no - Din Guide til Prissammenligning og Smart Shopping

Vis på kart

Ligger bare noen få kilometer fra Faro, og tilbyr enkel tilgang til Faro strand og Ria Formosa-lagunen, i tillegg til golfbaner og tennisbaner, tilbyr ibis Faro Algarve gjester alt de trenger for et fantastisk opphold.

Rommene har klimaanlegg og er komfortable, og gjestene kan og glede seg over tjenester som WIFI, restaurant, basseng og privat parkeringsplass. Ibis-hotellet i Faro har også to fullt utstyrte møterom. Renoverte og strengt røykfrie rom. Faro historiske sentrum 5,0 kilometer. Ria Formosa naturreservat, Parque Natural da Ria Formosa 15 kilometer. Aqua show 12 km.

Vis hotellet

Rimelige luksushoteller i Faro

lazy - Algarve, Destinasjoner, Europa, Europa cat, Portugal - The Smart Store.no - Din Guide til Prissammenligning og Smart Shopping

Vis på kart

Luxury Guest House Opus One ligger i Faro sentrum, 30 km fra torget i gamlebyen, og har et utendørsbasseng og en terrasse. Lokalet har parkettgulv.

Hotellet har også allergifri rom, et utpekt røykeområde og bagasjeoppbevaring. Leiligheten ligger 10 minutters gangavstand fra Faro sentrum. Denne innkvarteringen ligger bare 250 meter fra Carmo kirke. Adega Nova og O Seu Cafe ligger også innen 5 minutters gange unna.

Det ligger innen gangavstand fra Gamlebyen Faro og i nærheten av Carmo Church & Bones Chapel. Noen av rommene har gratis trådløst internett, safe på rommet, et lite kjøleskap, oppvaskmaskin og te- og kaffekoker. De har i tillegg også et marmorbad på hver enhet.

Faro jernbanestasjon ligger bare 200 meter unna. På stedet kan du slappe av på en solrik balkong.

Du kan fortsette dagen med et boblebad og en badstue for å slappe av. Har også barnefasiliteter som et lekeområde og et spillrom. Du kan delta i forskjellige aktiviteter, for eksempel vindsurfing, dykking og kanopadling. Du kan leie sykler for å utforske omgivelsene.

Vis hotellet

lazy - Algarve, Destinasjoner, Europa, Europa cat, Portugal - The Smart Store.no - Din Guide til Prissammenligning og Smart Shopping

Vis på kart

Eva Senses Hotel ligger i marinaen med en fantastisk utsikt til naturreservatet Ria Formosa. Et landemerke ikke bare i Faro, men også i Algarve.

Nylig renovert og ligger i gamlebyen i Faro, bare noen få kilometer fra flyplassen og fra Faros øyer. Dette hotellet er det perfekte valget for å kombinere forretning og fritid. Faro, hovedstaden i Algarve, skiller seg ut fra de andre byene på grunn av sin historie, arv, kulturliv og naturlige skjønnhet.

Vis hotellet

Faro er også den beste beliggenheten å utforske Ria Formosa naturpark

Faro er også den beste beliggenheten å utforske Ria Formosa naturpark, et rolig alternativ til turistfylte badestedene i Algarve. Som den største byen i området har Faro flere overnattingsmuligheter, og reisende som leter etter et budsjettvennlig vandrerhjem eller hotell vil lett finne noe som passer deres smak.

Et tips er å bo i nærheten av gamlebyen i Faro. Vi bodde på Luxury Guest House, og var svært fornøyd med det. I nærheten har du Igreja do Carmo og Capela dos Ossos. Ønsker du å bo med kort avstand til det meste er hotellene i Faro sentrum å anbefale.

lazy - Algarve, Destinasjoner, Europa, Europa cat, Portugal - The Smart Store.no - Din Guide til Prissammenligning og Smart Shopping

Tips oss

Tips oss

Har du noen tips til vår guide: “Faro – Fint sted å bo for en natt”, så hadde vi satt pris på om du kontaktet oss i skjemaet nedenfor.

Her er de beste hotellområdene i Algarve

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.