Algarve, Destinasjoner, Europa, Europa cat, Portugal

Sagres, Algarve – Fint område å bo for naturelskere (2023)

Oppdatert 12. januar 2023

Sagres ligger i den sydvestlige delen av Portugal, og er kjent for sin vakre natur, historiske monumenter og kulturelle attraksjoner. Beliggenheten ved kysten gjør at det er et populært reisemål for naturelskere, og det finnes flere flotte steder å utforske i området, som for eksempel kyststier, fyrtårn og vakre strender.

Algarve – Velg område:

Vis Sagres på Google Maps

Det er også flere historiske monumenter i Sagres, som for eksempel Fortaleza de Sagres, som er et gammelt festning som dateres tilbake til 1400-tallet. Dette er et populært sted å besøke for å lære mer om områdets historie og kultur.

For de som ønsker å nyte naturen, er det flere flotte steder å besøke i området, som for eksempel naturreservatet Ria Formosa og kyststien «Rota Vicentina«. Disse stedene gir mulighet for å utforske og nyte vakre omgivelser, samt å se på dyreliv og planter.

Sagres tilbyr også et bredt utvalg av restauranter og barer, hvor du kan nyte lokal mat og drikke. Det finnes også et utvalg av butikker og markeder hvor du kan kjøpe lokale produkter og håndverk.

Sagres har også mange flotte strender, inkludert Praia do Beliche, Praia do Martinhal og Praia da Mareta. Disse strendene er kjent for sine vakre omgivelser og krystallklart vann, og er perfekt for svømming, soling og vannsport.

Når det gjelder overnattingsmuligheter, tilbyr Sagres et bredt utvalg av hoteller og ferieleiligheter i forskjellige kategorier, inkludert budsjett, luksus og familievennlige alternativer. Det finnes også flere campingplasser i området for de som ønsker en mer naturnær opplevelse.

Sagres - Fint område å bo for naturelskere

De beste hotellene i Sagres

The Lighthouse Hostel Sagres
The Lighthouse Hostel Sagres

The Lighthouse Hostel

Vis på kart

The Lighthouse Hostel ligger i Sagres, og tilbyr en stor terrasse og et sesongbasert utendørsbasseng. Gratis Wi-Fi er tilgjengelig. Den nærmeste stranden ligger 2 km unna. På spillrommet kan gjestene også ha det gøy å spille dart, biljard eller bordtennis. Du kan leie sykkel.

Rundt Sagres vil gjestene finne forskjellige strender som skiller seg mye fra hverandre. Tonel-stranden er kjent for sine surfeforhold, og Martinhal-stranden tilbyr rolige og gjennomsiktige farvann. Cape Saint Vincent ligger 5 km unna, og Faro internasjonale lufthavn ligger 117 km unna.

2 Beste Budsjetthoteller i Sagres

Residência Quinta do Poço
Residência Quinta do Poço

Residencia Quinta do Poco

Vis på kart

Residência Quinta do Poço ligger 2 km fra populære attraksjoner som Baleeira-stranden (Praia da Baleeira) og Martinhal-stranden (Se link på hotellet over).

Dette gjestehuset med 3 rom ønsker gjester velkomne med fasiliteter som gratis wi-fi på rommet, en terrasse og en mikrobølgeovn på fellesområdet.

Residência Quinta do Poço har gratis wi-fi i fellesområder, mikrobølgeovn på fellesområde og kjøleskap på fellesområde. Du kan dra nytte av gratis parkering på stedet, sammen med en flyplasstransport (tilgjengelig hele døgnet) for EUR 100 per bil envei. Tilleggsfasiliteter inkluderer terrasse og grill.

Quartos e Apartamentos Atalaia
Quartos e Apartamentos Atalaia

Apartamentos Atalaia

Vis på kart

Apartamentos Atalaia har lyse rom og leiligheter med en stor terrasse, kun en 5-minutters spasertur fra Sagres-stranden ved Algarve-kysten.

Hvert av rommene er tradisjonelt innredet med hvitmalte vegger og mørke tremøbler. Samtlige har eget bad og flatskjerm-TV med satellittkanaler. Leilighetene er selvhusholdige og har kjøkken med stekeovn, mikrobølgeovn og kjøleskap.

Lokale restauranter ligger mindre enn 500 meter unna. Personalet på Atalaia Apartments kan hjelpe deg med å organisere dykking og surfetimer eller båtturer langs kysten. De tilbyr også oppdagelsesturer til Sagres og Cabo São Vicente. Gratis privat parkering er tilgjengelig, og Faro lufthavn ligger 86 km unna.

3 Beste Mellomklassehoteller i Sagres

Casa Azul Sagres - Rooms & Apartments
Casa Azul Sagres – Rooms & Apartments

Casa Azul Sagres – Rooms & Apartments

Vis på kart

Casa Azul Sagres ligger på kysten av Portugal – Algarve og har en lang tradisjon for fiske. Dette er tydelig når du besøker en av de mange restaurantene der det alltid serveres fisk.

Casa Azul Sagres er en liten Bed & Breakfast nylig renovert til en høy standard. Perfekt beliggenhet nær sentrum av Sagres, sør i Portugal, i nærheten av flere strender.

Det er bare en 10-minutters spasertur å komme til ethvert sted i Sagres. Alle rommene og leilighetene har en varm og hjemmekoselig atmosfære, eget bad, et uteområde og rengjøring inkludert. For de som trenger å være koblet til Internett, er det gratis Wi-Fi i hele bygningen.

Hvis du aldri surfet før og vil prøve det, eller hvis du er en erfaren surfer, er dette et bra område for deg. Sagres er det perfekte stedet for den som vil nyte en surfeferie i Europa.

Mareta Beach Boutique Bed & Breakfast
Mareta Beach Boutique Bed & Breakfast

Mareta Beach Boutique Bed and Breakfast

Vis på kart

Den beste beliggenheten i Sagres sentrum, Mareta Beach, er et uavhengig eid boutique-bed & breakfast med panoramautsikt over sjøen med utsikt over Mareta-stranden.

Et moderne bed and breakfast (med gratis WiFi overalt) har 18 rom, hvorav 4 har utsikt over sjøen, og 4 av dem har i tillegg private balkonger. Rommene er designet og utstyrt for å tilby deg alt du måtte trenge for å gjøre oppholdet ditt så avslappende som mulig med: klimaanlegg, LCD-TV med kabelkanaler, gratis Wifi, minibar, telefon og eget bad med gratis toalettartikler.

Mareta View Boutique Bed & Breakfast

Vis på kart

Dette moderne boutiquehotellet ligger i hjertet av Sudoeste Alentejano e Costa Vicentina naturpark med utsikt over Mareta-stranden og tilbyr en tropisk palmehage med soldekk og boblebad. Rommene på Mareta View – Boutique Bed & Breakfast har turkis fargevalg og inkluderer 24-timers romservice.

De er utstyrt med flatskjerm-TV og klimaanlegg. Rommene er bare tilgjengelige via trapper. En personlig frokost er tilgjengelig, og gjestene kan nyte drinker og snacks i Ocean Bar. Den har en stor TV-skjerm for viktige sportsbegivenheter.

Gjestene på Mareta View kan benytte seg av hotellets bilutleiefasiliteter for å utforske strendene og landsbyene i nærheten. Sagres festning ligger en 5-minutters kjøretur unna, mens Lagos kan nås på en 30-minutters kjøretur.

De Beste Familievennlige hoteller i Sagres

Pousada de Sagres - Charming Hotel
Pousada de Sagres – Charming Hotel

Pousada de Sagres – Charming Hotel

Vis på kart

Pousada de Sagres ligger i Vila de Sagres, kun 5 minutters gange fra stranden, med utsikt over Fortaleza de Sagres og Fyrtårnet Farol do Cabo de São Vicente. Her kan du beundre kan Ilhas do Martilhal, Ponta da Atalaia, Serra de Monchique og fantastiske solnedganger fra hotellrommet ditt i Sagres.

Under oppholdet kan du nyte utendørsbassenget, spille tennis eller slappe av på Magic Spa. For servering tilbyr Pousada både restaurant og bar.

2 Beste Rimelige luksushoteller i Sagres

Mareta Beach House Boutique Residence

Vis på kart

Mareta Beach House er en virkelig fantastisk 1960-talls villa, nydelig restaurert til sin tidligere skjønnhet på utsiden og totalrenovert på innsiden. Midt i de frodige tropiske hagene og bare noen skritt fra uberørt sandstrand i Mareta Beach, er de store 8 rommene perfekte for par som søker den ultimate komforten og privatlivet, mindre eller større familier, eller til den spesielle utvidede familieanledningen.

Martinhal Sagres Beach Family Resort
Martinhal Sagres Beach Family Resort

Martinhal Sagres Beach Family Resort Hotel

Vis på kart

Et femstjerners hotell og et utvalg av luksuriøse familievillaer. Svært familievennlige feriested med utsikt over Martinhal Beach. Ligger i en beskyttet naturpark.

Martinhal Sagres Beach Family Resort Hotel har en fin beliggenhet i Sagres og byr på gratis transport til og fra Portimao Airport, samt gratis Wi-Fi. I tillegg til gratis parkering byr resortet på komfortable 5-stjerners rom og en bar.

Ting å gjøre i Sagres

Sagres er et populært feriemål i Portugal og tilbyr et bredt spekter av aktiviteter for besøkende å nyte. Her er noen av de mest populære tingene å gjøre i Sagres:

 1. Utforsk Fortaleza de Sagres: Dette er et historisk festning som dateres tilbake til 1400-tallet. Det er et flott sted å besøke for å lære mer om områdets historie og kultur.
 2. Kyststien «Rota Vicentina«: Dette er en vakker kyststi som går langs Sagres-kysten. Stien gir deg muligheten til å utforske vakre omgivelser, se på dyreliv og planter, og nyte den vakre kysten.
 3. Besøk naturreservatet Ria Formosa: Dette er et viktig naturreservat som huser et bredt utvalg av dyreliv og planter. Det er også flere flotte steder å utforske, som for eksempel øyer og våtmarker.
 4. Surfing og vannsport: Sagres er kjent for sine flotte surfestrender, og det finnes flere surfeskoler i området som tilbyr leksjoner og utleie av utstyr. Det er også flere steder å leie kajakker og katamaraner for å nyte vannsport.
 5. Besøk strendene: Sagres har flere flotte strender, inkludert Praia do Beliche, Praia do Martinhal og Praia da Mareta. Disse strendene er kjent for sine vakre omgivelser og krystallklart vann, og er perfekt for svømming, soling og vannsport.
 6. Nyt lokal mat og drikke: Sagres tilbyr et bredt utvalg av restauranter og barer, hvor du kan nyte lokal mat og drikke. Det finnes også et utvalg av butikker og markeder hvor du kan kjøpe lokale produkter og håndverk.
 7. Besøk Cape St. Vincent: Dette er det sørvestligste punktet i Europa, og et viktig religiøst sted. Det er også et flott sted å besøke for å nyte den vakre utsikten over havet og kysten.

Her er noen av de mest populære vannsportaktivitetene i Sagres

Sagres er et populært reisemål for vannsportentusiaster, og tilbyr et bredt spekter av aktiviteter å velge mellom.

 1. Surfing: Sagres er kjent for sine flotte surfestrender, og det finnes flere surfeskoler i området som tilbyr leksjoner og utleie av utstyr. Det er også flere steder å leie surfebrett og våtdrakter.
 2. Kiting: Sagres er også et populært sted for kiting, med flere steder å leie utstyr og ta leksjoner. Det er også flere steder å kite langs kysten, spesielt på Praia do Martinhal.
 3. Windsurfing: Sagres har også flere steder å windsurfe, med flere steder å leie utstyr og ta leksjoner. Det er også flere steder å windsurfe langs kysten.
 4. Dykking: Sagres har flere dykkesentre som tilbyr dykkeutstyr og turer til dykkeplasser langs kysten. Det finnes også flere flotte dykkeplasser å utforske, som for eksempel grotter og vrak.
 5. Padling: Sagres har flere steder å leie kajakker og katamaraner for å utforske lagunene og kysten. Det er også flere steder å delta på guidede turer.
 6. Fiske: Sagres er et populært sted for fiske, og det finnes flere charterbåter tilgjengelig for å delta i fiskereiser. Det er også flere steder å kjøpe fersk fisk og skalldyr i området.

Sagres har et bredt spekter av vannsportaktiviteter tilgjengelig, og gir muligheter for å nyte vannsport og utforske vakre omgivelser. Det er også flere steder å leie utstyr og ta leksjoner for de som ønsker å prøve noe nytt.

Ria Formosa – naturreservat som ligger i den sydøstlige delen av Portugal

Ria Formosa er et naturreservat som ligger i den sydøstlige delen av Portugal, nær byene Faro og Olhão. Det er et viktig område for å beskytte fauna og flora, og gir også en unik økologisk habitat for mange arter av planter og dyr.

Ria Formosa er kjent for sine våtmarker, øyer og laguner, og gir muligheten for å se et bredt utvalg av dyreliv, inkludert fugler, fisk og skilpadder. Det finnes også flere steder å utforske i området, som for eksempel øya Ilha da Barreta og Ilha de Tavira.

Det er flere måter å utforske Ria Formosa, som for eksempel ved å ta en båttur gjennom lagunene eller ved å sykle eller gå langs kyststiene. Det finnes også flere steder å leie sykler og kajakker for å utforske området på egen hånd.

Ria Formosa er også et populært sted for fiske, og det finnes flere charterbåter tilgjengelig for å delta i fiskereiser. Det er også flere steder å kjøpe fersk fisk og skalldyr i området.

Ria Formosa er også et flott sted for å nyte solen og havet, med flere strender å velge mellom, inkludert Praia do Ancão, Praia do Barril og Praia de Faro. Disse strendene er kjent for sine vakre omgivelser og krystallklart vann, og er perfekt for svømming, soling og vannsport.

Ria Formosa er et viktig område for å beskytte fauna og flora, og gir også en unik økologisk habitat for mange arter av planter og dyr. Det er et viktig område for å besøke for de som ønsker å lære mer om områdets økologi og historie, eller for de som ønsker å utforske vakre omgivelser og nyte vannsport og fiske.

Sagres Brewery i Portugal

Sagres er et merkenavn for øl produsert av Sagres Brewery i Portugal. Det er en av de mest kjente ølene i Portugal, og tilbys i flere forskjellige varianter.

Sagres Brewery

Sagres er en lys øl med en lett bitterhet og en frisk smak. Det er en maltøl som er laget med hvete, bygg og humle. Den har en alkoholprosent på 4,8%. Sagres Branco er en annen variant, og er en hveteøl med en fruktig smak og en lett bitterhet. Den har en alkoholprosent på 4,5%.

Sagres Preta er en mørk øl laget med karamellmalt og humle. Den har en rik smak og en lett bitterhet. Den har en alkoholprosent på 4,7%. Sagres Radler er en annen variant, og er en lett øl med en blanding av øl og sitronbrus. Den har en alkoholprosent på 2%.

Sagres øl er kjent for sin høye kvalitet og god smak, og er en populær drikk i Portugal og utenfor landet. Det finnes flere restauranter og barer i Sagres som serverer Sagres øl, og det kan også kjøpes i butikker og supermarkeder.

Sagres øl er også ofte brukt i matlaging, for eksempel i marinader og sauser, for å gi maten en unik smak. Det er også en populær drikk å nyte med tapas eller andre lokale retter.

Her er noen praktiske tips for deg som planlegger å besøke Sagres:

 1. Bestill overnatting i god tid: Sagres er et populært reisemål, så det kan være lurt å bestille overnatting i god tid for å sikre at du får et sted å bo. Det finnes et bredt utvalg av hoteller, ferieleiligheter og campingplasser i området, så det er noe for alle budsjetter.
 2. Leie en bil eller sykkel: Sagres er et stort område, og det kan være lurt å leie en bil eller sykkel for å komme seg rundt og utforske området. Det finnes flere steder å leie biler og sykler i Sagres sentrum.
 3. Bruk solkrem og beskyttelse mot insekter: Sagres ligger ved kysten, så det er viktig å bruke solkrem og beskyttelse mot insekter for å beskytte huden din. Det er også lurt å ha med seg en solhatt eller parasoll for ekstra beskyttelse.
 4. Pack for vannsport: Hvis du planlegger å delta i vannsportaktiviteter, så sørg for å ha med deg passende klær og utstyr. Det finnes flere steder å leie utstyr i Sagres, men det kan være lurt å ha med seg noe eget hvis du planlegger å delta i aktiviteter ofte.
 5. Utforsk Ria Formosa: Ria Formosa er et viktig naturreservat som ligger nær Sagres, og det er et flott sted å utforske våtmarker, øyer og laguner. Det er flere steder å leie båter og sykler for å utforske området.
 6. Prøv lokal mat og drikke: Sagres har et bredt utvalg av restauranter og barer, hvor du kan nyte lokal mat og drikke. Det er også flere steder å kjøpe lokale produkter og håndverk, så ikke glem å prøve noen av de lokale spesialitetene.
 7. Vær åpen for å prøve nye ting: Sagres har mye å tilby, fra vannsport til historiske monumenter og kulturelle attraksjoner. Hold deg åpen for å prøve nye ting og utforske området for å få mest mulig ut av oppholdet ditt.

Pakketips for deg som skal oppleve naturen i Sagres

Her er noen tips til hva naturelskere som skal besøke Sagres i Portugal bør pakke:

 1. Godt fottøy: Sagres er kjent for sine vakre omgivelser, og det finnes flere steder å utforske, fra fjell til strender. Det er viktig å ha med seg gode fjellstøvler eller joggesko for å utforske området.
 2. Klær for værforholdene: Sagres ligger ved kysten, så været kan variere fra dag til dag. Det er viktig å ha med seg klær som passer for både varme og kjølige værforhold, inkludert en vindjakke og solhatt.
 3. Vannflaske og solkrem: Sagres har et varmt klima, så det er viktig å ha med seg en vannflaske og solkrem for å holde deg hydrert og beskyttet mot solen.
 4. Kamera: Sagres har vakre omgivelser og et rikt dyreliv, så det er viktig å ha med et kamera for å ta bilder av det du ser.
 5. Utstyr for vannsport: Hvis du planlegger å delta i vannsportaktiviteter, så sørg for å ha med deg passende klær og utstyr, som for eksempel svømmeføtter eller wetsuit.
 6. Mat og snacks: Sagres har flere steder å kjøpe mat og drikke, men det kan være lurt å ha med seg mat og snacks for å unngå å bli sulten mens du utforsker området.
 7. GPS eller kart: Sagres kan være litt utfordrende å navigere i, så det kan være lurt å ha med en GPS eller et kart for å holde deg på rette vei.
 8. Førstehjelpsutstyr: Det kan være lurt å ha med et lite førstehjelpsutstyr, inkludert bandasjer, smertestillende medisiner og et plaster for å være forberedt for eventuelle uhell.

Det finnes flere måter å komme seg til Sagres i Portugal, avhengig av hvor du befinner deg:

 1. Fly: Det nærmeste flyplassen til Sagres er Faro flyplass, som ligger ca. 85 km unna. Det finnes flere daglige flyavganger til Faro fra mange europeiske byer. Når du har landet, kan du ta en leiebil eller buss til Sagres.
 2. Buss: Det finnes flere daglige busser til Sagres fra Faro og andre byer i området. Det kan være lurt å sjekke rutetabellen og bestille billetter på forhånd.
 3. Bil: Sagres ligger langs motorvei A22, så det er enkel å komme seg til Sagres med bil fra mange deler av Portugal og Spania. Det finnes også flere parkeringsplasser i Sagres sentrum.
 4. Tog: Det finnes ikke direkte togforbindelse til Sagres, men du kan ta toget til Faro og deretter ta en buss eller leiebil til Sagres.
 5. Ferge: Det finnes ikke direkte fergeforbindelse til Sagres, men du kan ta fergen til andre byer i Algarve-regionen og deretter ta buss eller bil til Sagres.

Det kan være lurt å planlegge reisen din på forhånd, og sørge for å ha alt du trenger for å komme deg til og fra Sagres. Det er også viktig å sjekke tilgjengelighet og priser på transportmidler og overnatting før du reiser.

Tips oss

Har du noen tips til vår guide: “Sagres – Fint område å bo for naturelskere”, så hadde vi satt pris på om du kontaktet oss i skjemaet nedenfor.

Her er de beste hotellområdene i Algarve

Populære aktiviteter i Sagres

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.